Voor deze sympathieke Fysiotherapie praktijk maakten we een totaal ontwerp waarin we een flinke aanpassing deden in de ruimtelijke indeling.
De balie kreeg een nieuwe plek, de wachtruimte werd verplaatst, de praktijkruimtes vergroot. We maakten een uniek vloer, en kleurenplan zodat iedere therapeut zijn praktijkruimte naar eigen wens kon samenstellen met behoud van de eenheid van alle ruimtes.
Vooral grote winst voor de praktijk behaalden we echter door het pand aan de buitenkant zichtbaarder te maken. Hierdoor werd de identiteit van de praktijk versterkt. De gevel werd gecementeerd en de naam van de praktijk kwam in prachtig gebogen stalen letters op de gevel (font door Underware).
Zowel buiten als binnen gebruikten we bamboe als duurzaam alternatief op tropisch hardhout. Verder maakten we een lichtplan, ontwierpen en maakten we nieuwe meubels voor de wachtruimte en praktijkruimtes. We ontwierpen en maakten de balie en kasten.

studio-baak-eerste-foto-tmb-1400

-

studio-baak-dsc5120-tmb-1400

-
studio-baak-dsc5150-tmb-1400

-
studio-baak-dsc5159-tmb-1400

-
studio-baak-dsc5170-tmb-1400

-
studio-baak-dsc5177-tmb-1400

-
studio-baak-dsc5185-tmb-1400

-
studio-baak-dsc5205-tmb-1400

-
studio-baak-dsc5210-tmb-1400

-
studio-baak-dsc5213-tmb-1400

-
studio-baak-dsc5227-tmb-1400

-
studio-baak-p1150347-tmb-1400

-
studio-baak-p1150354-tmb-1400