We ontwerpen en maken interieurs zo dat mensen er goed in kunnen leven, werken, koken ,dromen, sporten, stil zijn, koffie kunnen drinken, hun haar in kunnen laten knippen, winkelen, mediteren, samenzijn, baden en ontspannen. Onze ontwerp studio en werkplaats in de oude droogzolder van een leerlooierij zijn ons broeinest van waaruit we ontwerpen en onze ideeën vorm geven. Bij het ontwerpen ligt alles open en zijn we volledig vrij in het bedenken van creatieve oplossingen.

1e fase

We gaan uit van uw wensen (en de wensen van uw klant) en nemen ons eigen beeld, ervaring, vakmanschap en creativiteit mee om de ontwerp opdracht in te vullen. Na een vrijblijvende eerste afspraak hebben we gezamenlijk wensen en eisen vastgesteld. Aan de hand hiervan maken we een eerste schetsplan. Dit kan bestaan uit plattegrond indelingen, 3D schetsen, aanzicht tekeningen, moodboards of maquettes. We houden ervan om materialen vorm en kleur hun werk te laten doen. Puur zoals ze zelf van oorsprong zijn. Hout blijft hout.

2e fase

We werken dan naar een definitief ontwerp, stellen budgetten vast, maken licht en kleurenplannen, ontwerpen bijvoorbeeld kasten, keukens en balie en gaan pragmatisch te werk voor het optimale eindresultaat. We verassen en prikkelen met ons antwoord op iedere woon en werk wens. En geven een persoonlijk op maat gemaakt advies. We houden ervan uitgedaagd te worden en komen evt in samenwerking met ons brede netwerk van vakmensen altijd tot een oplossing.

3e fase

In deze fase ''ademen'' we inmiddels het ontwerp en zijn we op de hoogte van ieder detail van het ontwerp en de ruimte. We begeleiden de bouw en communiceren tussen alle verschillende partijen die bij het plan betrokken zijn.

studio-baak-hoe-we-werken