Yvette:

Ik vind het prachtig hoe het leven me steeds op nieuwe sporen brengt. Ik heb altijd vanuit mijn intuïtie en hart geleefd en ben gevormd door de ervaringen die het wonen en werken oa in Frankrijk en Tsjechie me gaven. De link naar interieur werd concreet toen ik van oud verweerd hout een verlichting lijn ben gaan maken die ik een aantal jaar in mijn eigen bedrijf Door YF oa via Stapelgoed aan verschillende woonwinkels heb verkocht. Door keuzes te maken die dicht bij mezelf liggen heeft het leven me steeds weten te verassen met bijzondere mensen, mooie plekken en momenten. Ik verbind me met de wereld om me heen.

Mijn inspiratiebron is de wereld zelf. De kleuren van het wad, de geur van vers gemaaid gras, tinten groen van fris blad en bloesem in de lente. geroezemoes van geluiden door de wind gedragen, lichtlijnen, kunst, muziek, de structuren, vormen en kleuren die de aarde rijk is. Licht, kleuren en structuren zijn zo fascinerend!

Door mijn creativiteit, intuïtie en brede werkervaring te verbinden aan de creativiteit en vakkennis van Dennis vullen we elkaar aan en zijn we inspirerende sparringpartners voor elkaar. We delen een grote liefde voor hout en duurzaamheid. We willen het materiaal laten zien in zijn puurste vorm.

favourieten: oa -Alki, - Anish Kapour- , Zaha Hadid, Ai Weiwei, Salt

Dennis:

Creëren,organiseren en bouwen zit in mijn bloed. Als kind bouwde ik al boomhutten, zeepkarren en bouwwerken van pallets. Lego was een andere favoriet. Op het Sint Lucas in Boxtel en de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht ben ik me gaan richten op het vak interieurarchitectuur en productvormgeving. Na afronding van deze opleidingen met als een van de hoogtepunten een masterclass bij Vitra ben ik de praktijk in gestapt. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als interieurarchitect bij interieurarchitecten bureau Andre van der Gun, interieurbouwbedrijven en een design woonwinkel Vormvast was de tijd rijp om in 2007 mijn eigen bedrijf te starten.

Met veel energie en passie voor iedere opdracht zijn we dagelijks aan het werk in onze studio. Hier creëren, organiseren en bouwen we aan mooie opdrachten om voor de klant tot een succesvolle eindresultaat te komen. Door de grote diversiteit aan klanten zijn we gewend om out of the box te denken.

De afgelopen jaren hebben we de skills ontwikkeld om voor iedere interieur en product vraag een passende creatieve oplossing te bedenken. De ontwerpen gaan pas naar buiten als ze de klant verrassen. Dus daag ons uit, of het nu gaat om horeca, een keuken, jongerencentrum, een aanbouw, praktijkruimten, een verbouwing, een kapsalon, een makelaarskantoor wij hebben de creatieve en praktische oplossingen voor jou.

studio-baak-over-ons